Fogó Llossa al programa Talent Creatiu i Empresa

L’enginyer industrial i co-fundador de Stimulo, Xavier Majoral i, el dissenyador industrial i co-propietari de l’empresa bahígüell, Jordi Güell, han participat en el desenvolupament del programa Talent creatiu i empresa. Projecte: Talent Art, promogut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Enguany, el projecte que s’ha dut a terme l’han anomenat fogó:

  • El repte ha sigut crear un joc de fogons per ús domèstic de sobretaula i d’ús interior, amb l’objectiu d’evolucionar un atuell medieval de terrissa negre de Quart.

L’objectiu del programa és fomentar la participació dels centres educatius que imparteixen ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny en projectes reals que desenvolupin estratègies en relació en el camp de la innovació.

Participants: EA PAU GARGALLO de Badalona; EA ARSENAL, de Vilafranca del Penedès, EA VIC de Vic, EA TORTOSA de Tortosa, EA ONDARA, de Tàrrega, EA MASSANA, de Barcelona amb un total de 26 projectes.

Guanyadors: projecte Disseny LLOSA de l’alumne Irene Segarra de la EA MASSANA (es realitzarà un estudi de mercat per una possible explotació comercial).

Menció:projecte LEAF de l’alumna Azahara Puertas de l’escola Massana de Barcelona.

 

Categoria: Exclusius

Atributs: estil, producció