Plat Gota pel Restaurant One

Plats dissenyats especialment per la propietaria, Mercè Solernou, del Restaurant One. Hem realitzat tot el procés de disseny conceptual, producció i prototips.

Es tracta d’un restaurant amb una única taula. Un restaurant només per a tu que a més pots personalitzar al teu gust, des del menú fins a la decoració. MERCÈS ONE és revolucionari, t’ofereix exclusivitat i màxima intimitat.

L’íntim i elegant saló de l’MERCÈS ONE,  pot acollir fins a 24 persones i es pot personalitzar fins a l’últim detall per adaptar-se als teus gustos i necessitats. Podràs triar el tipus de taula (rodona, quadrada, imperial …), la coberteria, les estovalles, la música, l’ambient i la decoració (clàssica, avantguardista, romàntica) … O bé deixar l’elecció en mans de l’equip de MERCÈS ONE.

La carta està composta per receptes que, amb el temps, s’han convertit en clàssics identificables i sol·licitats pels nostres clients, i altres que responen a l’mercat ia les noves tendències culinàries.

Categoria: Exclusius

Atributs: estil, producció

Mercè Solernou

Excel·lència, qualitat i servei en alta gastronomia.

La història de MERCÈS és indissociable de la seva fundadora, Mercè Solernou (Barcelona, 1943), una empresària visionària i dinàmica que gràcies a la dedicació i l’esforç, ha aconseguit el seu objectiu de crear i garantir experiències úniques. Per aquesta raó hem col·laborat en la creació d’un plat exclusiu per al seu restaurant ONE.