Suports professionals per a Mercès Events

Suports dissenyats especialment per la propietaria, Mercè Solernou, de Mercès Events. Hem realitzat tot el procés de disseny conceptual, producció i prototips.

A Mercès Events treballen mà a mà amb el client, t’organitzen l’esdeveniment i et planifiquen el menú.

La seva oferta gastronòmica segueix la pauta de la cuina tradicional actualitzada ideada i dirigida per Mercè Solernou. Ja siguin els guisats, la planxa, el peix o la tècnica de l’esferificació, el denominador comú de l’oferta culinària de MERCÈS EVENTS és la destresa i l’aposta per formular bones creacions culinàries saboroses, exquisites i avantguardistes.

Tot al teu gust: Ofereixen la més acurada, i elegant presentació, i el servei discret i impecable que els distingeixen com un dels millors càterings de país.

Categoria: Exclusius

Atributs: estil, producció

Mercè Solernou

Excel·lència, qualitat i servei en alta gastronomia.

La història de MERCÈS és indissociable de la seva fundadora, Mercè Solernou (Barcelona, 1943), una empresària visionària i dinàmica que gràcies a la dedicació i l’esforç, ha aconseguit el seu objectiu de crear i garantir experiències úniques. Per aquesta raó hem col·laborat en la creació de diversos suports per la seva empresa MERCÈS EVENTS.